Gratis levering i hele danmark

DERFOR SKAL DU INFUSE DIT VAND

Jeg har altid kæmpet med at indtage den rigtige mængde vand dagligt. Men for et par år siden kom en af ​​mine venner forbi mit kontor og tilbød mig en pose fuld af vidunderlige økologiske urter fra hendes have, inklusiv mynte. Hun pralede med, hvordan tilsætning af mynte til sit drikkevand øgede hendes vandforbrug dagligt ... Jeg prøvede det og nu elsker jeg det! Nu tilfører jeg vand med mynte, bær og citroner dagligt.

Ifølge Trine Sørensen, læge på Aarhus Universitetshospital, ”er der er tre vigtige elementer, der er nødvendige for, at vores kroppe kan vedligeholde sig selv. Det er naturligvis ilt, vand og ernæring fra mad. Korrekt hydrering er afgørende for at optimere kroppen og bidrager til en sund og rask krop. Hver eneste celle i kroppen er afhængig af vand for at yde den rette funktion. Trine fortæller: ”Uanset om det er fra hanen, flaske eller mad, har vand vigtige sundhedsmæssige fordele. Utilstrækkeligt forbrug kan føre til muskelspasmer, nedsat nyrefunktion, øget risiko for blærekræft og endda død. ”Drikkevand infused med frugt eller urter er en smart og velsmagende måde at holde sig selv hydreret helt uden at sukker og kalorier og lige nu tilbyder prolife den helt nye H20 infused vandflaske, hvor du kan tilføje lækre frugter og oplever de unikke fordele.

Vandflaske med frugt

 

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved infused vand, herunder kontrol af sin appetit, hydrering, immunforsvar, forebyggelse af halsbrand, regulering af blodsukker og vægtkontrol. Min absolutte favorit infused vand inkluderer grøn te, mynte og kalk. Denne kombination har været med til at lindre hovedpine og er en fremragende åndeopfrisker. Det gavner også fordøjelsessystemet, beskytter immunsystemet og hjælper med fedtforbrænding.

Derudover har citron infused vand været kendt for at have skønhedsmæssige fordele, bidrager til sund hudtekstur og udseende samt regulerer vores pH-niveau, hjælper med at holde nyren rask, giver en god dosis C-vitamin og kan minimere risikoen for kræft. Nedenfor er et diagram, der viser en række forskellige infused drikkevarer og deres sundhedsmæssige fordele.

 

Sundhedsfordele ved infusion

Grøn te, mynte

Fedtforbrænding, fordøjelse, hovedpine, overbelastning og åndeopfrisker

Jordbær og kiwi

Kardiovaskulær sundhed, beskyttelse af immunsystemet, regulering af blodsukker, fordøjelse

Agurk, Citron og Mint

Bidrager til at vedligeholde vægten, oppustethed, kontrol af appetitten, hydrering, fordøjelse

 

Opskrift

Agurk Citron Mint Infusionsvand

½ agurk, skåret i skiver

1 citron, skiver

5 mynteblade

Sådan skal du forberede det:

Start med at placere agurkeskiverne, citron og mynte i en flaske eller kande og fyld den med vand. Lad det trænge ind i køleskabet i 3-4 timer inden servering.

 

Tips til detox vand

Frugt kan blive i vandet i op til 12 timer. Du kan forlænge levetiden på dit infused vand ved at fjerne frugten efter 4-12 timers infusion. Dit detox-vand kan vare op til 3 dage i køleskabet, når frugten er fjernet. Påfyld din Prolife H20 Vandflaske, når den er halvtom for at bevare infusionssmagen. Dette gør at du ikke skal vente 1-2 timer på, at vandet tilføres, hvis det skal genopfyldes, når det er tomt.

Til sidst har vi kun at sige god fornøjelse og hvis du ønsker flere tips og tricks kan du se mere her

Ældste indlæg
Nyeste indlæg
Luk (esc)

Sorry to bother

We are very happy to have you on our website and we want to give you an additional 5% discount on your next order. Simply sign up to our email newsletter and you will get the discount code in your email.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu