Gratis levering i hele danmark

Hvad er nakkesmerter?

Nakkesmerter er når som helst din nakke gør ondt. Det er et almindeligt problem med mange årsager.

Din hals har et hårdt job. Den skal holde den samme vægt som en bowlingkugle hele dagen. Knoglerne øverst på din rygsøjle sammen med dine muskler og ledbånd understøtter dit hoved, der vejer ca. 5 kg.

Det kan være en delikat balance. Simple ting som at sove forkert og dårlig kropsholdning kan forårsage nakkesmerter, som mere end en fjerdedel af danske befolkning kan fortælle mere om. Det er normalt ikke et symptom på et mere alvorligt helbredsproblem. Men det er ubehageligt og særdeleshed noget man ikke ønsker at mærke hver enig eneste dag, derfor kan man med fordel få lindret sine nakke smerter med Prolife’s nye Intelligent Neck massager som hjælper imod stivhed og ondt i nakken.

Nakkesmerter symptomer

Hvis din nakke gør ondt, kan der forekomme følgende symptomer, herunder:

Smerter som bliver værre når du holder hovedet på en bestemt måde,

Stivhed i musklerne eller spasmer

Problemer med at flytte din nakke eller dit hoved

Hovedpine

Nakkesmerter

Der findes utallige ting, som kan forsage øm og eller ondt i nakken:

- Dårlig kropsholdning

- Gentagne bevægelser

- Dårlige søvnvaner

- En tung skuldertaske eller taske

- Nerver der er klemte

- Sportsskader eller andre skader

- Bilulykker med whiplash

- Gigt

Behandling af nakkesmerter

Behandlinger kan omfatte muskelafslappende midler, fysioterapi, en polstret halskrave eller trækkraft. I sjældne situationer har du muligvis brug for skud af kortison eller endda kirurgi.

Ved behandling holder din hals normalt op med at gøre ondt efter et par dage. Brug medicin som acetaminophen, aspirin eller ibuprofen for at lindre smerter og ondt i nakken og tag din Intelligent neck massager på, som hjælper med at behandle akut og forebygge nakkesmerter, brug den 10-15 minutter om dagen og mærk en markant forbedring allerede efter en uge. Er den helt galt i øjeblikket så tag en ispose på din hals de første 2 til 3 dage for at hjælpe med at mindske hævelse. Brug derefter fugtig varme, som et varmt brusebad eller en varmepude, for at hjælpe det med at helbrede. Der er også øvelser, du kan lave derhjemme (eller foran computeren på arbejde) for forsigtigt at strække dine nakkemuskler.

 

Ældste indlæg
Nyeste indlæg
Luk (esc)

Sorry to bother

We are very happy to have you on our website and we want to give you an additional 5% discount on your next order. Simply sign up to our email newsletter and you will get the discount code in your email.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu